!DOCTYPE html> Baloni od folije

+381 63 277 059

Baloni od folije

Baloni dodaju praznični štih svakom događaju ili zabavi. Od svih balona, baloni od folije su najatraktivniji baloni. Baloni od folije, ako već niste znali, napravljeni su od veoma tankog lima metala koji se izliva preko najlonske osnove balona. Baloni od folije nisu samo zabavni, oni duže ostaju naduvani. Postoji mnogo različitih načina za punjenje balona od folije.

Kada organizujete proslavu, želite da je učinite nezaboravnom i ispunite prazničnom atmosferom. Dekor igra važnu ulogu. Koja je prednost balona od folije u odnosu na druge balone, i kada da preferirate baš balone od folije?

Proizvodi od folije imaju mnogo veću čvrstoću od lateksa i drugih vrsta balona. Uobičajeni baloni ne drže helijum, ali baloni od folije ne mogu da se ispuhuju i dugo ostaju u letu. Baloni od folije su hipoalergeni i bezbedni za zdravlje. Baloni od metalizovane folije nisu opasni za alergičare, ne emituju toksične materije u životnu sredinu i dozvoljeni su za upotrebu u školama, vrtićima i sl. Izgledaju otmeno. Baloni igraju ulogu dekora sobe i mogu formirati vazdušne bukete. Ovi baloni su jednostavni za upotrebu. Balon od folije možete naduvati kod kuće bez pumpe. Postoji širok spektar različitih oblika: geometrijske figure, životinje, likovi iz crtanih filmova itd.

Lako je stvoriti praznični ambijent i ne morate da trošite ogromne sume novca da biste to uradili. Dovoljno je kupiti nekoliko paketa svetlih balona i spremni ste da primite goste u svom gala domu. Ako imate ograničen budžet i želite da uštedite novac i sami naduvate balone, evo nekoliko opcija kako to da uradite kod kuće.

Ako želite da organizujete lepu zabavu, morate imati stotinu sitnica u glavi. Ali dešava se da nešto može poći naopako. Šta ako nemate pumpu pri ruci i morate da naduvate balone za zabavu. Sada ćemo Vam reći.

Koristite slamku za piće da naduvate svoj balon. Bilo koja čvrsta, ravna slamka za piće će raditi posao. Ubacite slamku dok ne razbijete unutrašnju zaptivku unutar jezička za punjenje. Trebalo bi da čujete lagano pucanje kada se slamka ubaci. Uštipnite slamku i jezičak za punjenje tako da vazduh ne izlazi. Udahnite duboku promaju vazduha u pluća i lagano duvajte u otvoreni kraj slamke. Ovo će nežno napuniti balon. Uštipnite tamo gde se slamka spaja sa jezičkom i proverite pritisak vazduha u balonu. Trebalo bi da bude čvrsto na dodir i da ne nudi mnogo „davanja“. Sada uklonite slamčicu i uštinite jezičak da biste zapečatili balon ispunjen vazduhom.

Za naduvavanje balona možete koristiti vazdušnu pumpu. Koristite ručnu pumpu i dodatak za uski vrh. Uski vrh će se lakše uklopiti i punjenje će učiniti lakšim i sigurnijim. Stavite vrh u jezičak za punjenje i čvrsto držite zaptivku tako da vazduh ne izlazi. Pumpajte vazduh u balon. Slobodnom rukom pritisnite ručicu pumpe dok ne osetite da se balon širi do kraja. Napomena: ako imate električnu ili baterijsku pumpu, posao će biti mnogo manje težak. Međutim, pažljivo pratite proces punjenja kako balon ne bi eksplodirao. Uklonite vrh i zatvorite balon. Većina balona od folije ima samozaptivni sistem.

To je jedan od najpoznatijih načina za one koji znaju kako da naduvaju balone od folije bez helijuma ili pumpe. Naduvajte svoj balon na starinski način. Udahnite vazduh u pluća i dunite u malu cev za punjenje na dnu balona. Uhvatite prste između balona ispunjenog vazduhom i jezička na dnu, a zatim zavežite čvor kada završite.

Razneti figure od folije helijumom. Nije jeftina opcija, ali najefikasnija jer je helijum lakši od vazduha i omogućava balonima da lebde ispod plafona. Biće Vam potrebna gasna boca i adapter. Morate preduzeti 5 koraka da biste naduvali balone od folije:
- stavite adapter na rezervoar za helijum, a drugi kraj u balon;
- ispravite figuru od folije tako da helijum može brzo i ravnomerno da teče unutra;
- uduvajte malo vazduha ustima kroz slamku, tako da se poklopac glatko otvara; u suprotnom bi mogao da pukne zbog naglog protoka helijuma;
- naduvati balon dok ne dobije oblik. Važno je ne preterati. Iako su proizvodi od folije prilično izdržljivi, možete previše duvati i pocepati foliju; zatvorite preklop i zavežite rep.
Ako je proslava planirana u vrućem vremenu, bolje je manje naduvati balon. Tada se helijum širi na toploti, a balon poprima željeni oblik.

Možete da olakšate svoje svečane brige i kupite balon od folije koji se samonaduvava, koji će biti odličan dodatak poklonu, ili ukrasiti enterijer tokom žurke. Samo pričvrstite balon od folije na štap, zgnječite kapsulu unutar balona i protresite balon. Gotovo! Kada kapsula pukne, balon počinje da se puni vazduhom iznutra, on nabubri pred Vašim očima.

Baloni od folije
Baloni od folije