+381 63 277 059

Dekoracija za dečiji rođendan

Rođendan je najradosniji dan u godini za svako dete. To je dan koji dete treba da pamti dugo i sve mora biti lepo osmišljeno i dobro organizovano. Kako bi proslava bila upotpunjena, važno je da sve lepo izgleda uz odgovarajuću dekoraciju. Rođendan može imati određenu temu u zavisnosti od toga koji je omiljeni detetov crtani lik ili koja mu je omiljena boja.

Dekoracija može sadržati slatki sto na kome su kolači, keksići, čokoladice, lizalice, fišeci za kokice... Kako bi proslava bila još zabavnija, tu su maske i raznovrsni rekviziti za fotografisanje. Prostor se može dekorisati balonima, zidnom i visećom dekoracijom, rođendanskim natpisima itd. Vatromet i prskalice će atmosferu učiniti još zabavnijom za sve.

Najprivlačniji deo prostorije u kojoj se slavi rođendan je rođendanski sto. Flašice sa vodom i čaše mogu nositi isti natpis i sliku kao čokoladice. Kutije sa slatkišima mogu biti istih boja kao rođendanske kape, a postolja za kolače i prstenovi za salvete mogu biti dekorisani likovima iz omiljenog crtaća Vašeg deteta. Pozadina rođendanskog stola može se ukrasiti zidnom dekoracijom sa određenom šarom.



Dekoracija za dečiji rodjendan