!DOCTYPE html> Dekorišite Vaše venčanje sa balonima

+381 63 277 059

Dekorišite Vaše venčanje sa balonima

Provodimo ceo dan svakodnevno pomažući parovima da ostvare svoje svadbene snove i znamo koliko je ovo vreme posebno. Ozbiljno, cenite to jer će to biti veliki dan pre nego što budete svesni! Takođe razumemo da su baloni za venčanje relativno nov koncept koji nije tako jednostavan.

Jedan od najboljih znakova zabavne zabave su baloni! Kao odrasli, jedna od najvećih zabava koje ćemo ikada imati je dan venčanja. Zato bi trebalo da budete sigurni da su baloni prisutni u dekoraciji Vašeg venčanja.

Bilo da se radi o vereničkoj zabavi, venčanju, svadbenom prijemu ili svemu navedenom, pokušajte da koristite ove jedinstvene načine da uključite balone u dekor Vašeg venčanja:

Ugradite luk od balona
Tokom proteklih nekoliko godina, lukovi od balona postali su veoma popularan trend dekoracije zabave. Srećom, postoji dosta načina da uključite luk od balona u Vaše svadbeno veselje.

Tradicionalni ulaz
Ne postoji bolji način da se kaže „da“ nego ispred luka od balona. Možete čak da prilagodite i uskladite boje balona tako da odražavaju temu vašeg venčanja. Dodajte cvetne aranžmane na svaku stranu luka za dodatne boje i elegantan dodir.

Dodavanje luka glavnom stolu
Kada uđete na recepciju, želećete da se Vaš sto za glavu izdvaja od ostalih. Dodavanje luka od balona koji ćete koristiti kao pozadinu je odličan način da osigurate da će gosti prepoznati Vaš sto.

Uključite balone u svoje karte za sedenje
Zabavan trend dekoracije venčanja koji će se sigurno svideti Vašim gostima je pričvršćivanje balona na karticu sa imenom za sedenje. Samo povežite njihovu karticu sa imenom za balon, stavite broj stola na poleđinu kartice i spremni ste! Kada Vaši gosti nađu svoja mesta, svaki sto će biti lepo ukrašen balonima.
Možete čak biti kreativni i svakom stolu dodeliti određenu boju, ili možete uključiti prilagođene balone sa Vašim posebnim datumom venčanja ili slikom srećnog para.

Netradicionalni središnji delovi
Ako želite da se Vaše venčanje razlikuje od ostalih, pokušajte da zamenite svoje cvetne centralne delove za balone! I dalje možete dodati ukrasne vaze i zelenilo, ali zamenite cveće belim balonima od lateksa za elegantan i jednostavan izgled.

Baloni po meri za dekoraciju Vašeg venčanja
Da li su Vam potrebni baloni po meri za dekoraciju Vašeg venčanja? Obavezno kontaktirajte profesionalce u baloni.rs. Imamo širok izbor prilagođenih stilova, veličina i boja balona koje možete izabrati.

Ne zaboravite da nas pozovete na 063 277 059 da saznate više o našem izboru!

Dekorišite Vaše venčanje sa balonima
Dekorišite Vaše venčanje sa balonima