+381 63 277 059

Kako odabrati balone za bitan događaj?

Veliki broj odluka treba doneti kada planirate bitan događaj, proslavu ili zabavu. Sve, počevši od prostora za događaje do ukrasa, troši Vašu energiju. Ali čak i da je tako, treba imati na umu da odabir pravih balona zaista može pomoći da sve to izgleda kao u bajci. Ako planirate neku svečanost i niste sigurni kako odabrati prave balone ili odakle uopšte započeti, sledite ove jednostavne savete u nastavku. Mogli biste biti veoma prijatno iznenađeni onim što otkrijete.

Izaberite pravu vrstu balona

Žureći, mnogi ljudi pogreše kada planiraju veliku zabavu, događaj ili proslavu, pa odaberu prvi dopadljiv dizajn balona na koji naiđu, ne vodeći računa o vrsti balona koji izaberu. Glavne vrste balona su lateks baloni i folijski baloni. Naravno, ne morate biti stručnjak za različite tipove balona pre nego što odaberete odgovarajući, ali pomaže Vam da budete pažljiviji dok birate svoje ukrase. Savetovanje sa iskusnim ljudima koji se bave prodajom i dekoracijom prostora balonima može Vam pomoći da odaberete različite vrste balona ako niste sigurni na šta biste trebali da obratite pažnju.

Zabavite se sa dekoracijom prostora

Što se tiče odabira balona i stvaranja novih kombinacija dekoracije je možda najuzbudljiviji i najzabavniji deo čitavog procesa. Kada odaberete odgovarajuće balone, možete uživati u pravljenju gotovo beskonačnih kombinacija. Neke dekoracije mogu pružiti suptilniji efekat, omogućavajući ostatku Vaših ukrasa da blistaju. S druge strane, takođe možete odabrati dekoraciju balonima koja čini centralne delove Vašeg prostora za događaje vrednim pažnje i divljenja. Baloni su sjajna ideja za izražavanje Vašeg ličnog osećaja za stil i kreativnost!

Baloni za bitne događaje

Ne zaboravite da odaberete balone prave veličine

Kada se odlučite za odgovarajuću vrstu balona kao i dizajna, razmislite o veličini balona. Većina mesta će imati dovoljno prostora za puno balona, ali uvek biste trebali ponovo proveriti ograničenja prostora pre nego što naručite previše balona.

Lateks baloni su najčešće prečnika 10 do 30 centimetara. Iako je ovo prilično razumna veličina za većinu lokala za zabave, budite oprezni ako želite da naručite veliki broj lateks balona, jer oni mogu brzo da zauzmu prostor ako niste previše oprezni. Nasuprot tome, možete pogledati i izabrati veće veličine balona ako želite da stvorite veći, opsežniji efekat u većoj postavci plesne dvorane ili sale. Ključno je znati ograničenja Vašeg prostora i efekat koji pokušavate da napravite svojim ukrasnim balonima i drugim komadima dekoracije.

Ponosni smo što nudimo veliki izbor balona. Bez obzira da li su Vam potrebni folija baloni, baloni od lateksa ili čak nešto specifičnije, poput balona u obliku srca ili broja, onda ne oklevajte da stupite u kontakt s nama! Sa dugogodišnjim iskustvom, konkurentnim cenama i vremenom isporuke, voleli bismo da Vam pomognemo da napravite sledeću Vama bitnu proslavu sa najboljim balonima koje možete kupiti! Kontaktirajte nas već danas za više informacija.