+381 63 277 059

Kako sve možete iskoristiti balone

Napunite manje balone vodom i okačite ih jedne do drugih na zid. Organizujte igru gađanja i bacajte pikado strelice na balone. Odlična zabava leti. baloni voda Ovu igru obožavaju svi koji se još uvek osećaju kao deca. Napunite balon Mentos bombonama, pa ga stavite oko otvorene flaše kole. (Pridržavajte bombone dok stavljate balon). Pustite da bombonice upadnu u flašu i čekajte reakciju. Odmaknite se od boce i čekajte eksploziju pene.

Neki slobodni umetnici i danas primenjuju ovaj zabavan način slikanja. Napunite balone tečnom bojom, pa raširite veliko platno preko zida. Bacajte balone na platno da biste dobili zanimljivo umetničko delo. Zanimljiva svetla možete napraviti tako što stavite u balon flourescentni štapić, pa ga naduvajte helijumom i zavežite. Zakačite na ogradu ili u dvorištu i dobili ste neobičnu svetiljku.

U balone možete zapakovati i poklon za rođendan. Napunite veći balon konfetijima i nekim sitnim laganim predmetima. Naduvajte ga, povežite ukrasnom trakicom i odnesite kao poklon.



Reklamni baloni Stampa na balonu