+381 63 277 059

Zašto izabrati balone za dekoraciju?

Planiranje, nekog Vama bitnog događaja je velika odgovornost, a venčanja, konferencije, zabave, festivali i izložbe održavaju se redovno tokom cele godine. Ako pažljivo razmišljate unapred, naravno da je moguće organizovati sledeći događaj na veoma jednostavan a lep način i bez stresa.

Jedan od ključeva uspešnog događaja jeste da se obezbede jednostavni, upadljivi kao i isplatljivi ukrasi. To su baloni!!! Pročitajte i naučite kako Vam baloni mogu pomoći da postignete savršenu ravnotežu između praktičnosti i šarma.

Baloni za dekoraciju

Lateks, folija, baloni punjeni vazduhom, baloni punjeni helijumom... Kako god. Dostupni u širokom spektru materijala, oblika, veličina i boja, baloni Vam pružaju velike mogućnosti za dekoraciju. Jednostavan, od 30 centimetara od lateksa napunjen helijumom trajaće 12 do 20 sati. Ako isti balon napunite vazduhom, to može trajati nekoliko nedelja. Poređenja radi, folijski baloni traju od 12 do 30 sati do 10 dana.

Biranje materijala za balone samo je početak. Možete kupiti balone prilagođene porukom koju Vi sami odaberete, brendom ili logom, balone sa Vašim omiljenim likom iz serije ili filma, ili folijske balone različitih oblika, slova i brojeva. Kupite folijske balone sa brojevima 5 i 0 u znak sećanja na 50. rođendan. Izgovorite reči „Srećan divan dan!“ ili napravite zid od balona kako biste ukrasili veliki prazan prostor.

Baloni fokusiraju pažnju

Balonski lukovi su odličan način da se označi ulaz na izložbu ili poslovnu konferenciju, kao i da se ukrasi mladenački sto. Luk balona je upečatljiv, a jednostavan!

Jednostavno čišćenje

Verovali ili ne, postavljanje i čišćenje su najveći zadaci planiranja zabave. Postavljanje balona je relativno lako. Jednostavno ih naduvajte, raznesite i rasporedite. Za razliku od drugih ukrasa, možete se igrati sa različitim idejama i konceptima čak i nakon naručivanja i duvanja balona. Ako jedna ideja ne uspe, lako cete se prilagoditi planu B.

Slično tome, balone je jednostavno izduvati i baciti. Izduvani baloni ne zauzimaju puno prostora, a neke vrste se mogu reciklirati ili iskoristiti za neku narednu proslavu.