+381 63 277 059

Zašto su baloni uvek odličan izbor?

Baloni nas prate od najmlađih dana u svim važnim životnim trenucima kao što su proslava rođendana dok smo bili deca, a nakon toga nešto moderniji baloni za proslavu 18-ih rođendana, venčanja, veridbi itd. Jednostavno rečeno – baloni su uvek tu i ne izlaze iz mode.

Balonski lukovi su odličan način da se označi ulaz na izložbi ili poslovnoj konferenciji, za šoping centar, lansiranje proizvoda kao i da se ukrasi mladenački sto. Luk balona je upečatljiv, a jednostavan! Prave se od gumenih – latex balona različitih veličina, boja i dezena. Za korporativnu kompoziciju balona možete izabrati balone sa Vašim logotipom, mala slova koja ispisuju ime firme, broj koji označava godine Vašeg poslovanja.

Baloni za dekoraciju

Postavljanje balona je relativno lako. Jednostavno ih naduvajte, raznesite i rasporedite. Za razliku od drugih ukrasa, možete se igrati sa različitim idejama i konceptima čak i nakon naručivanja i duvanja balona. Baloni koji slobodno lebde su jedan od najefektivnijih i najjednostavnijih načina da ukrasite prostoriju. Slično tome, balone je jednostavno izduvati i baciti. Izduvani baloni ne zauzimaju puno prostora, a neke vrste se mogu reciklirati ili iskoristiti za neku narednu proslavu.